Culinair

culinair
Culinair
Culinaire hoogstandjes aan het water

De redactie van de Lekker 500-gids zet in Nautique 1 van dit jaar de beste restaurants aan het water voor u op een rij.

festivals
Culinair
Smakelijk genieten in Kroatië: 7 festivals om te bezoeken tijdens uw vakantie

De Kroatische keuken is divers en omvangrijk met zowel Italiaanse, Hongaarse, Oostenrijkse en Turkse invloeden. Tijdens deze festivals proeft u de verscheidenheid van Kroatië

Scheepvaartmuseum
Op het water
Unieke weekendtip: speciaalbierfestival bij het Scheepvaartmuseum

Op 8 en 9 maart organiseert het Scheepvaartmuseum een unieke activiteit met speciaalbier, livemuziek en tentoonstellingen

Batavia
Culinair
Vier de voorjaarsvakantie in Batavialand met smaken uit het verleden

Een pannetje raasdonders, gortepap en scheepsbeschuit; in Batavialand kunt u in de voorjaarsvakantie authentieke scheepsgerechten proeven

Paleis Soestdijk
Culinair
Dineren als een vorst: pop-up restaurant opent deuren in Paleis Soestdijk

Dineren ín Paleis Soestdijk? Dit is uw kans!

Zuid-Zweden
Culinair
Culinaire herfsttraktatie: genieten van de smaken van Zuid-Zweden

Een traktatie voor de herfst: geniet in het zuiden van Zweden van een heerlijk culinair rondje.

Buiten koken
Culinair
OFYR: een totaalconcept in buiten koken

We trekken met z'n allen steeds meer naar buiten. Dit is niet verrassend, want het is de perfecte plek om te ontspannen, genieten en sporten. Zeker in de afgelopen twee jaar zijn we de voordelen van het buitenzijn meer gaan waarderen. Reden genoeg om eens na te denken over het design van onze buitenruimte.

Oestersteken
Culinair
Er is een Nederlands Kampioen Oestersteken 2021: Joost Deurloo van restaurant Bru 17

Maandagmiddag op 13 september heeft op de oesterputten van Krijn Verwijs Yerseke B.V. voor de achtste keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken plaatsgevonden. Er deden in totaal elf deelnemers mee, maar in de woorden van Henny Huisman: 'Er kan er maar één de winnaar zijn'. In dit geval Joost Deurloo uit Bruinisse.

Kreeft
Culinair
Nieuws uit de Oosterschelde: Het kreeftenseizoen is weer geopend

Culinair nieuws uit Zeeland. Het is de laatste donderdag van maart en dat betekent dat het seizoen voor de Oosterscheldekreeft weer is begonnen. De komende maanden kunt u weer genieten van de schaaldieren die zich goed thuisvoelen in de Zeeuwse wateren, maar het ook zeer goed doen op uw bord.

Sergio Herman
Culinair
Jaguar Land Rover-dealers veranderen vanwege lockdown in sterrenrestaurant

Dankzij de lockdown van het coronavirus mag u de komende kerstdagen niet naar een restaurant. U mag de komende weken eechter wel naar de Jaguar Land Rover dealers in het land. Reden voor Sergio Herman om samen te werken met de dealers voor een uitgebreid kerstmenu.

Lekker500
Culinair
Hier moet je dineren volgens Lekker500

De meest complete restaurantgids van Nederland is weer verkrijgbaar.

Hiswa te water
Culinair
Kroes en Duits openen Hiswa te water

Volkszangers en watersporters Wolter Kroes en Frans Duijts openen de Hiswa te water met een vaarduel.